Invester i gode løpesko

Løping er en super treningsform, men det er også en trening som kan gi deg skader dersom du bruker feil sko. Løpesko må ha god demping, og de må byttes ofte, ettersom sålene slites. Skoene må dessuten passe til foten din og eventuelle problemer du har.

Gode sko koster penger

Selv om løping er en relativt rimelig treningsform, må du likevel bruke penger på skikkelige sko. De kan koste en god del, og det er ikke alltid man har råd til å kjøpe sko når man faktisk trenger det. Da er det lurt å ha et kredittkort på lur. Med kredittkort kan du kjøpe det du trenger i dag, og betale tilbake i avdrag. Du kan selvsagt også betale tilbake hele beløpet når du får neste lønning. Hvis du ennå ikke har et kredittkort, bør du sammenligne ulike kort på nettet for å finne de beste vilkårene.

Fotproblemer må tas på alvor

Dersom du har underpronasjon eller overpronasjon må skoene tilpasses føttene dine. Du bør alltid sjekke føttene før du kjøper nye sko. Er du i tvil, kan du snakke med de ansatte i skobutikken. I noen butikker kan de til og med teste ganglaget ditt for å hjelpe deg til å finne de perfekte løpeskoene. Ta alle fotplager på alvor. Ikke overbelast en skadet fot, for da kan skadene forverres.